fbpx
Hüppa põhisisu juurde

19.-21. aprillil toimub Tallinna raamatumess

Nagu viimastel aastatel tavaks, leiab ka sel kevadel Eesti Rahvusraamatukogus aset Tallinna raamatumess, millel kirjastused saavad tutvustada oma toodangut ja suhelda lugejatega, korraldada raamatuesitlusi ning kohtumisi kirjanikega. 19.–21. aprillini 2018 toimub hulk sündmusi nii lastele kui ka suurtele, oodatud on nii eesti kui ka vene keelt kõnelejad.

Raamatumessi programmis on oma kindla koha leidnud kirjandusfoorum ja tüpograafiaseminar. Raamatuid müüvad ligi 20 kirjastust, toimuvad kohtumised autoritega, raamatuesitlused, töötoad, tegemist jätkub nii suurtele kui väikestele huvilistele.

Eesti Lastekirjanduse Keskus tegutseb messi lastealal väikeses konverentsisaalis reedel, 20. aprillil:

10.00–11.45
Muinasjututund lasteaialapsele
Muinasjututunnis arutame lasteaialastega, mis on muinasjutt ja mis muistend, kes neid jutte kirjutasid ja kuidas käib jutuvestmine. Lavastame ja mängime ette ühe kuulsa muinasloo.
Gruppidel palume eelnevalt registreeruda aadressil raamatumess@gmail.com

12.00–13.30
Tähemängud Nukitsaga
Nukits ootab 1. klasside lapsi, et mängida tähemänge, lugeda toredat juttu ja meisterdada täheloomi.
Gruppidel palume eelnevalt registreeruda raamatumess@gmail.com

14.00–15.45
Raamatututvustus
Iga aasta ilmub Eestis ohtralt uusi lasteraamatuid, milles orienteerumine võib esmapilgul lausa segadust tekitada. Uutest ahvatlevatest raamatutest ja nende autoritest tuleb juttu Tallinna Raamatumessil, kus lasteaedade õpetajatele tutvustab raamatuid lastekirjanduse keskuse lugejateeninduse juhataja Anne Kõrge. Registreerumine SIIN.

Messi korraldavad Eesti Kirjastuse Liit ja Eesti Rahvusraamatukogu koostöös Tallinna Kirjanduskeskuse, Eesti Kujundusgraafikute Liidu, Eesti Lastekirjanduse Keskuse, Tallinna Keskraamatukogu, Eesti Kirjanike Liidu  ja mitmete kirjastustega.

Kohtumiseni raamatumessil!