fbpx
Hüppa põhisisu juurde

Kohtumine Davide Calìga 16. septembril

davide cali12.-16. septembril väisab Tallinna tunnustatud itaalia/prantsuse lastekirjanik ja koomiksiautor Davide Calì.

Esmaspäeval, 16. septembril kell 16 ootame huvilisi Eesti Lastekirjanduse Keskuse pööningul vabas õhkkonnas toimuvale kohtumisele Davide Calìga. Davide tutvustab slaidide abil lühidalt oma tööd, raamatuid, tegevust ja kirjastusilma. Vastavalt kohaletulnute soovile võib vestlus kulgeda mitut rada pidi – peale kirjutamise on ta spetsialist nii illustratsiooni, koomiksi, raamatukujunduse kui ka kirjastamise vallas.

Toimub eri kogemustega professionaalide ja asjaarmastajate vaba mõttevahetus, kus kõik saavad midagi uut teada. Oodatud on uudishimulikud kuulajad ja küsijad.

Davide Calì (sünd. 1972) on lastekirjanik ja koomiksiautor, kes on väheste aastate jooksul saavutanud ebatavalise rahvusvahelise edu. Tema raamatuid on tõlgitud ja avaldatud Austrias, Austraalias, Belgias, Brasiilias, Kanadas, Lõuna-Koreas, Taanis, Egiptuses, Soomes, Prantsusmaal, Saksamaal, Jaapanis, Kreekas, Itaalias, Liibanonis, Mehhikos, Hollandis, Poolas, Portugalis, Hispaanias, Ameerika Ühendriikides, Taiwanis, Tais, Iisraelis. Ta on võitnud arvukaid preemiaid, mille hulgas on olulisim Prantsuse auhind prix Baobab parima lasteraamatu eest teosele “Moi j’attends”(“I can’t wait”, illustraator Serge Bloch) 2005. a. Tema olulisemad raamatud on veel  “Enemy”(Serge Bloch), “A Dad Who Measures Up”(Anna Laura Cantone), “The Little Eskimo”(Maurizio Quarello) ja koomiksiseeriad “Cruelle Joelle” Prantsusmaal ja “10 Little Insects”.

Intervjuu Davide Calìga tema tööst ja mõtetest leiate veebilehelt:
illustrazioon.blogspot.com/2012/01/davide-cali-lastele-kirjutamise-amet.html

Kõik huvilised on väga teretulnud!!!