fbpx
Hüppa põhisisu juurde

Hea Lapse 20. sünnipäev 15. aprillil

Hea-Laps-2014-4Tegelikult on kõik lapsed head, ainult et mõned käituvad vahel halvasti – võib-olla pole neid käituma õpetatud, võib-olla ei oska nad lihtsalt oma elu huvitavaks teha. Äkki nad ei tea, et vabal ajal on mõnus lugeda, kirjutada, joonistada, nuputada ja teiste omasugustega kirjavahetust pidada? Võib-olla pole nad kuulnud lasteajakirjadest, kus avaldatakse meelsasti ka laste loomingut?

Ajakiri Hea Laps tähistab aprillis 2014 oma 20. sünnipäeva ja nendest kirjalastest, kes 20 aastat tagasi toimetusele oma kirjatükke ja joonistusi saatsid, on saanud juba suured inimesed – kirjanikud, kunstnikud, ajakirjanikud, õpetajad ja üleüldse targad täiskasvanud. Nüüd on järg praeguste koolilaste käes – häid kirjutajaid, osavaid joonistajaid ja nutikaid mõtlejaid vajame ju pidevalt!

15. aprillil kohtub sünnipäevameeleolus Hea Lapse toimetus Eesti Lastekirjanduse Keskuses Gustav Adolfi gümnaasiumi ja Prantsuse lütseumi 3. klassi õpilastega. Kindla peale on nende hulgas palju häid kirjutajaid ja joonistajaid. Rõõm kohtuda, armsad sõbrad ja sugulased!

Leelo Tungal,
Hea Lapse toimetaja