fbpx
Hüppa põhisisu juurde

Eesti kunstnikud rahvusvahelisel koomiksikunsti festivalil

11.–13. oktoobril 2019 toimub Ühendkuningriigis rahvusvaheline koomiksikunstifestival Lakes International. Festivali külaliste hulgas on ka eestlased Joonas Sildre, Liisa Kruusimägi ja Veiko Tammjärv.

Kunstnikud tutvustavad oma loomingut rahvusvahelisel koomiksiturul ning joonistavad koos lastega mitmetes töötubades. Pühapäeval võtab Joonas Sildre osa paneeldiskussioonist “Imeline koomiksimaailm”. Lisaks Sildrele on kõnelejate hulgas kunstnikud Lars Jakobsen ja Arni Beck Gunnarsson Taanist, Stuart Medley/Bruce Mutard Austraaliast, Elyon’s Kongo Vabariigist, Maura Manninen Soomest ja Thomas-Louis Cote Quebecist.

Peresõbralik festival on pühendatud koomiksikunstile ja pildilisele loojutustamisele. Festivali korraldajate sõnul on koomiksikunsti maailm “mitmekesine ja suurejooneline koht. See on tulvil loomingut, mis viib meid teistesse dimensioonidesse ja lugudesse, mis uurivad maailma ja meie kohta selle sees”. Festival toob kokku parimad rahvusvahelised kunstnikud ja autorid ning pakub mitmeid toredaid sündmusi, töötube ja tegevusi igas vanuses külastajale.

Joonas Sildre illustratsioon