Nukitsa konkursi lõppüritus lükkub edasi

Postitatud Kadri Naanu poolt, , teemas Keskuse uudised, Uudised

Rahutul viirusega võitlemise perioodil oleme otsustanud edasi lükata 4. aprillil 2020 lastekirjanduse keskuses toimuma pidanud Nukitsa konkursi lõppürituse.

Konkursi auhinnatseremoonia toimub laupäeval, 30. mail kell 11 Eesti Lastekirjanduse Keskuse saalis (Pikk 73). Siis kuulutame välja, millised kirjanikud ja kunstnikud valisid lapsed 2018.–2019. aastal ilmunud raamatute põhjal oma lemmikuteks.

Konkursi lõppüritusega samaaegselt toimub Tallinnas HeadRead kirjandusfestival ja lastekirjanduse keskuse hoovis ka lasteraamatute vahetuslaat „Sulle-mulle“. Traditsiooni kohaselt kutsutakse konkursi lõpetamisele 70 hääletuses osalenud last, kes valitakse välja loosi teel. Kõikidel nendel on võimalik ka festivali üritustest osa saada.