fbpx
Hüppa põhisisu juurde

Anne Velli raamatu „Laps laulab ja mängib” esitlus 17. septembril

Velli-laps-laulabTeisipäeval, 17. septembril kell 13 esitletakse Eesti Lastekirjanduse Keskuses Anne Velli raamatut „Laps laulab ja mängib”.

Anne Velli laulu- ja mänguraamat lastele „Laps laulab ja mängib” koosneb paarikümnest laulust ja mängust koos nootide ja liikumisõpetustega. Raamat on sobib kastutamiseks nii lasteaedades kui algklassides. Meeleolukad ja vahvad pildid on joonistanud Anu Kalm.

Kodus on selle raamatu järgi laulmise ja mängimise eelduseks, et mõni pereliige tunneb nooti. „Lisaks nootidele on kirjas harmoonia ning iga rea ja sõna kohal, kui vaja, seletus, mida sel ajal teha tuleb. Näiteks laulu saatvate liigutuste või mängu kirjeldus,” selgitab Anne Velli. Ta usub, et iseseisvalt võib noodilugemise ja laulmise-mängimisega hakkama saada isegi muusikakooli esimese klassi laps.

Laulja Anne Vellil on juba üle 20 aasta ka oma nukuteater. Selle tarvis on lauljanna kirjutanud neliteist lastetükki, mis mõeldud kaheaastastest lastest kuni neljanda-viienda klassi õpilasteni. Etendustes on palju muusikat, laulu- ja koordinatsioonimänge, mõistatusi, luuletusi.

Raamatu „Laps laulab ja mängib” andis välja Tammerraamat.

Lisainfo
Tiina Tammer
Kirjastuse Tammerraamat juht
tel +372 516 5330, tiina@tammerraamat.ee