fbpx
Hüppa põhisisu juurde

Lastekirjanduse keskus osaleb näitus-messil Art Teddy Planet

Kõik kaisukarude sõbrad kohtuvad sel nädalavahetusel, 12.-13.oktoobril 2013 Saku Suurhallis toimuval Baltikumi ainsal näitus-messil Art Teddy Planet. Näitusel on väljas palju erinevaid kaisukarusid kunstnikelt, nukumeistritelt ja kollektsionääridelt. Vaadata saab nii haruldasi vanaaegseid muuseumikarusid kui ka tänapäevaseid, moodsaid disainerikarusid, samuti esitletakse materjale autorinukkude valmistamiseks.

Lastekirjanduse keskus osaleb messil koos Tartu Mänguasjamuuseumiga.

Kaisukarude näitus-messi korraldajad koostöös Eesti Lastekirjanduse Keskusega www.elk.ee korraldavad Tondi Põhikooli lastele pildiraamatute ostmiseks heategevusliku loterii.

Tallinna Tondi Põhikoolis tondi.edu.ee/UUS/ on üle paarisaja erivajadusega lapse, kes õpivad vastavalt nende võimetele kohandatud õppekava järgi kas lihtsustatud õppel, toimetulekuõppel või hooldusõppel.

Nii nagu kõikide, on ka nende laste kasvamises oluline roll täita heal ja sisukal raamatul. Raamatulood ja -pildid avardavad oluliselt laste maailma, aitavad tundma õppida tegelikku ja muinasjutu elu, loovad häid emotsioone ning soodustavad nende kiiremat arengut.

Heategevusloterii auhinnad – kolm autorikaru – valmistavad ette Eesti tuntud disainerid Diana Denissova, Kirill Safonov ja Diana Arno.